מוצרלה – סיפור אמיתי

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

בחבל אברוצו שבאיטליה רבים עוד מכינים מוצרלה בדרך הישנה – וזה פשוט חוויה לצפות בזה

לצפייה לחצו על הוידאו המצורף

ממומן

כדורגל ישראלי

החווייה במגרשים משתפרת ומשפחות רבות מתחילות לחזור למגרשים. האם זהו תחילתו של השינוי שפיללו לו

קרא עוד  
ממומן

כדורגל ישראלי

החווייה במגרשים משתפרת ומשפחות רבות מתחילות לחזור למגרשים. האם זהו תחילתו של השינוי שפיללו לו בהתאחדות לכדורגל? המנהל הטכני של נבחרת ישראל, ווילי רוטשטיינר, פועל

קרא עוד  
טיפים

תתפנקו בגספצ'יו מושלם

  רשימת המצרכים לכ- 4 מנות להגשה 1 מלפפון קלוף וחתוך לקוביות קטנטנות 1 כוס אבטיח חתוך לקוביות קטנות גבינת פטה מגוררת לא חובה לגספצ'ו 4 כוסות אבטיח חתוך לקוביות 2 עגבניות או עד 3 2 כפות מיץ

קרא עוד  
סגירת תפריט