שווארמה טבעונית זה פשוט טעים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

שווארמה טבעית עם סזיקי וסיטן – מזון נוחות מושלמת! לעולם לא תנחשו שזה לגמרי ללא בשר וחלב – זה כל כך טעים וקל לביצוע

  •  זמן הכנה 15 דקות
  •  זמן בישול 5 דקות
  •  סה"כ זמן 20 דקות
  •  מנות 2 מנות
  •  קלוריות 474 קלוריות

    רכיבים

    עבור צזצקי טבעוני:

  • 1 כוס יוגורט סויה לא מיובשת
  • 1/2 מלפפון, מגורד
  • 2 שיני שום, טחון
  • מלח
  • פלפל

    עבור שווארמה טבעוני:

  • 9 עוז seitan, לחתוך לחתיכות
  • 1/2 כף שמן זית
  • 1 כפית אבקת פפריקה
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1 כפית רוטב סויה
  • מלח
  • פלפל
  • 1/2 חבית שטוחה טורקית אתה יכול גם לשרת אותו פיתות או עוטפת.
  • 1 עגבניה, חתוכים לפרוסות
  • 1/4 מלפפון, חתוך לפרוסות
  • חסה, חתוך לפסים
  • כרוב אדום, חתוך לפסים
  • 1/4 בצל חתוך לטבעות

    הוראות

    ראשית לעשות את tzatziki טבעוני. לסחוט את מלפפון מגוררת ולהוציא כמה שיותר מים. מניחים את היוגורט בקערה בינונית ומערבבים את השום הטחון והמלפפון. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. במחבת בינונית מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הסיטן. מתבלים בו עם פפריקה ואבקת שום, רוטב סויה, מלח ופלפל ומבשלים כ 5 דקות עד שהוא חום ופריך. מגישים את הסיטן יחד עם העגבניות, המלפפון, הבצל, החסה והכרוב האדום בלחם טורקי שטוח (לחלופין ניתן גם להשתמש בפיתות או עטיפות) ולהעלות אותו עם טזטיקי טבעוני.